Nega rok z Dvorcem Trebnik

Nega kože na rokah je poleti enako pomembna kot nega kože celotnega telesa in obraza, žal pa so pri meni roke tiste, ki so poleti najbolj zanemarjene. Pozimi si nikoli ne pozabim navlažiti rok, ker so stalno suhe in me suha koža moti, poleti pa je seveda stanje boljše, vendar zaradi stalne izpostavljenosti raznim dejavnikom (npr. voda, rokavice itd.) koža na rokah trpi in si seveda zasluži posebno nego.

Čez dan rada uporabim losjon za roke ali pa kremo z lahko teksturo, za nočno nego pa raje uporabim kaj bolj hranilnega. Kot tak se je odlično izkazal kremni gel z vonjem kokosa znamke Dvorec Trebnik. Izdelek, zapakiran v plastično pakiranje s pumpico, je osnovan na dragocenih oljih in obogaten z vonjem kokosa. Vsebuje kokosovo in mandljevo olje, ki vlažita kožo na rokah, olje pšeničnih kalčkov, ki ščiti pred vremenskimi vplivi in olje ameriškega slamnika, ki spodbuja obnovo kože. 


Rjava lahka kremasta tekstura kreme se hitro vpije kožo in občutek vlažilnosti daje že ob prvem stiku s kožo, vendar pa na začetku pušča masten film na koži in to je glavni razlog, zakaj sem jo začela uporabljati pred spanjem. Ta masten film izgine po kakih 10 minutah, koža pa ostane mehka, navlažena in nahranjena. Zaradi suhe kože sem imela en čas težave z rano na členku na desni roki, odkar pa uporabljam tole kremo, se te težave več ne pojavljajo. En pritisk na pumpico da dovolj izdelka, da si namažem obe roki, če pa želim malce več nege, pred spanjem uporabim dve pumpici in zjutraj se zbudim z mehkimi in navlaženimi rokami. Vonj po kokosu je malce umeten, ampak precej nemoteč in meni osebno dokaj všečen, saj obožujem izdelke z vonjem po kokosu. Na rokah se obdrži še lep čas po nanosu. Edino, kar si želim, je malce večje pakiranje, saj sem ga na začetku ob redni uporabi večkrat na dan v dveh tednih porabila skoraj pol, kar je še eden od razlogov, da sem ga začela uporabljati zvečer. 150 ml stane 3,83 €. Izdelke Dvorca Trebnik lahko kupite v skoraj vsakem Mercatorju, čeprav se mi zdi ponudba manjša kot na spletni strani www.trebnik.com. Npr. te kreme za roke v našem Mercatorju nisem našla.


Do sedaj sem imela glede znamke Dvorec Trebnik precej mešane občutke, saj sem pred tem preizkusila balzam za lase, ki je bil, milo rečeno, eden najslabših izdelkov, ki sem jih preizkusila, saj sem imela po uporabi slamnate lase, in šampon z aloe vero, ki pa se je super obnesel, saj je lepo očistil lase. Te linije ni več na voljo, od soblogerk pa slišim, da so precej izboljšali kvaliteto izdelkov, tako da me zelo mika preizkusiti izdelke za nego las in gele za tuširanje.

Če ste ljubiteljice izdelkov z vonjem po kokosu, vam priporočam tole kremo, saj super neguje kožo na rokah, čeprav jo sama raje uporabljam za nočno nego zaradi mastnega filma, ki ga pušča na začetku. Zelo sem radovedna, kako se bo obnesla pozimi, vendar bom tole pakiranje do takrat verjetno že porabila in bom morala kupiti novega. Bi me pa zelo veselilo, če bi imel Dvorec Trebnik v ponudbi tudi kreme za roke v tubicah, ki so najbolj priročne za prenašanje v torbici.

Ste že preizkusile izdelke znamke Dvorec Trebnik, katere bi mi priporočale? Hvala za pozornost!
*PR izdelek